Relații internaționale

Unul dintre obiectivele importante ale Universității de Vest ”Vasile Goldiș” din Arad, și implicit al Facultății de Științe Juridice este internaționalizarea învățământului, ceea ce înseamnă relaţii deosebite pe care să le avem cu alte facultăți din Europa, aceasta fiind o problematică majoră la ora actuală, solicitată de toate organismele internaţionale.

În acest sens, Facultatea de Științe Juridice s-a ocupat permanent de îndeplinirea acestui obiectiv, prin organizarea unor evenimente importante (conferințe, școli de vară, work-shopuri, etc.), prin participarea unor cadre didactice și a studenților în cadrul Programului de Burse ERASMUS+.

Facultatea de Ştiinţe Juridice din cadrul Universităţii de Vest -“Vasile Goldiş” din Arad are relaţii de colaborare cu centre științifice de excelență din țară și străinătate. Aici se au în vedere în primul rând universitățile din: București, Cluj-Napoca, Timișoara, Craiova și universitățile din Padova, Valencia, Viena, Budapesta, Novi-Sad, Zagreb, Berlin, Varșovia, Cracovia, Pecs, Sofia, Bratislava.

Din luna APRILIE 2016 Facultatea de Științe Juridice a UVVG este membră a Institutului de Drept European din Viena.